“Велика віра твоя!!!” Проповідує пастор Сергієнко

Євангельська церква "Спасіння" в м.Черкаси

“Велика віра твоя!!!” Проповідує пастор Сергієнко

21.07.2019 Проповіді 0

І, вийшовши звідти, Ісус відійшов у землі тирські й сидонські. І ось жінка одна хананеянка, із тих околиць прийшовши, заголосила до Нього й сказала: Змилуйся надо мною, Господи, Сину Давидів, демон тяжко дочку мою мучить! А Він їй не казав ані слова. Тоді учні Його, підійшовши, благали Його та казали: Відпусти її, бо кричить услід за нами! А Він відповів і сказав: Я посланий тільки до овечок загинулих дому Ізраїлевого… А вона, підійшовши, уклонилась Йому та й сказала: Господи, допоможи мені! А Він відповів і сказав: Не годиться взяти хліб у дітей, і кинути щенятам… Вона ж відказала: Так, Господи! Але ж і щенята їдять ті кришки, що спадають зо столу їхніх панів. Тоді відповів і сказав їй Ісус: О жінко, твоя віра велика, нехай буде тобі, як ти хочеш! І тієї години дочка її видужала. І, відійшовши звідти, Ісус прибув до Галілейського моря, і, зійшовши на гору, сів там. Матф 15:21

Хананеянка мала одну важливу мрію – зцілення своєї дочки. Ісус побачив її мрію і допоміг у її здійсненні. У нашому житті часто виникают важливі мрії, потреби і проблеми. Що робити щоб Бог допоміг їх вирішити і подолати?

  • Велике бажання

Для Бога важливі наші мрії і цілі. Велика наша ціль, ціль за яку “болить” наше сердце обов’язково приверне увагу Бога і Бог допоможе з вирішенням.

  • Постоянство і невідступність

Якщо ми будемо звершувати молитву за нашу нужду в постоянстві, то Бог обов’язково дасть відповідь і вирішить це питання

  • Смиріння

Смирись перед Бог і зрозумій що ти нічого не можеш зробити в цій ситуації. Довірся Богу і Він тобі допоможе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *