“Чи маю я плоди”. Проповідь церкви Спасіння. Терещенко Є.О

Євангельська церква "Спасіння" в м.Черкаси

“Чи маю я плоди”. Проповідь церкви Спасіння. Терещенко Є.О

17.03.2018 Проповіді 0

Плоди є у всіх сферах нашого життя: робота, бізнес, сімя, а також церква. Плоди бувают плотскі і духовні. Для невіруючих людей, головним є в житті, є сімя і робота. Часто говорять таку фразу: “За своє життя людина повинна виростити сина, посадить дерево і построїть дім”. Але насправді в житті головним є дещо інше.

Будь який будинок можна зруйнувати, наші діти воростают і залишають нас, кожне дерево рано чи пізно гине. Тому як ви бачите всі ці речі тимчасові, вони не є головними. Головне в житті кожної людини – крепкі відносини з Богом.

Результатом таких відносин є духовні плоди. Маючи відносини з Богом ти рятуєш своє життя від страждань в пеклі, але як же інші, ті кого ми любим. Хіба вони заслуговуют на вічні муки в пеклі? Хіба вони повинні так страждати? Ні, звісно ні. Бог дав нам владу і можливість служити іншим. Спасіння життя людини – це той духовний дар, який Бог жде від кожного.

Перебувайте в Мені, а Я в вас! Як та вітка не може вродити плоду сама з себе, коли не позостанеться на виноградині, так і ви, як в Мені перебувати не будете.
Я Виноградина, ви галуззя! Хто в Мені перебуває, а Я в ньому, той рясно зароджує, бо без Мене нічого чинити не можете ви.
Коли хто перебувати не буде в Мені, той буде відкинений геть, як галузка, і всохне. І громадять їх, і кладуть на огонь, і згорять.
Коли ж у Мені перебувати ви будете, а слова Мої позостануться в вас, то просіть, чого хочете, і станеться вам! Івана, розділ 15

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *